Nya timmerhus i Naturland

Just nu är vi i planeringsstadiet av att bygga två nya timmerhus på varsin friköpt tomt i det otroligt vackra och natursköna Umfors som ligger 2 mil norr om Hemavan, vid foten av det mäktiga Artfjällsmassivet som speglar sig i överumans kristallklara vatten.

Var med och skräddarsy ditt nya fjällboende. Vi kommer att uppföra två stycken finska Kontiohus (världens största hustillverkare) i husmodellen Montana som byggs i timmer från senvuxen, tätfibrig nordisk fura som redan i många århundraden har varit det mest naturliga och bästa byggmaterialet. Det blir bara vackrare med åren och ger varje byggnad en individuell prägel och värdighet som inte kan efterliknas.
Kontios byggnader är konstruerade för att uppfylla dagens stränga krav på energieffektivitet. Och det allra viktigaste – Kontio står för värme och stämning.

Vi på Naturland har 3 viktiga ståndpunkter som vi lever efter:

1. Att nya byggnader anpassas efter naturen och inte tvärt om

Att bevara den natur och skönhet som erbjuds i Umfors är för oss det absolut viktigaste. Just därför vill vi använda oss av så miljövänliga material som möjligt, samtidigt som vi vill bygga i en stil som smälter in med naturen. Den massiva arktiska kärnfura som Kontio bygger i är ett timmer som både ger ett gediget intryck men framförallt så är det utifrån ett miljöperspektiv ett fantastiskt val. Det är inte bara en av de bästa timmerarterna när det kommer till energieffektivitet utan är även är närproducerat, vilket både minskar transportutsläppen men också visar på att detta är ett timmer som lever och andas det klimat som vi har här i norra delen av Sverige. Den massiva arktiska kärnfura tillsammans med andra miljövänliga och ekologiska äkta material ger en tidlöshet, elegans och individualitet som det är omöjligt att efterlikna med andra byggmaterial.

2. Miljö är en hjärtefråga

Hållbarhet är ett ord som vi återkommer till gång på gång då vi som ovan nämnt ständigt arbetar ur ett miljöperspektiv samtidigt som vi vill att denna magiska plats ska kunna gå i generation till generation.
Vi strävar hela tiden efter att hitta det mest miljövänliga alternativet i både byggprocessen och i av det material vi använder. På så sätt kan vi skapa en plats som vi kan vara stolta över att leva på och kunna lämna efter oss till kommande generationer.

3. Vi på Naturland värdesätter valfrihet och omtanke så att din personlighet kan återspeglas i en högklassig boendemiljö.

När du besöker fjällen vill du lämna vardagen bakom dig och finna harmoni och balans. Du vill koppla av från vardagslivets stress och måsten. I ett Kontio-hus njuter du av varje ögonblick tillsammans med dina nära och kära. Vårt mål är alltid att skapa en attraktiv och unik boendelösning som ger total harmoni mellan själ och miljö. Vi erbjuder ett boende i högsta kvalitet för att din tid är ovärderlig.

Du som köpare får vara med och påverka både utsidan och inredningen. Tag tillfället i akt och var först i att få välja av de 2 tomter som nu erbjuds. Ring eller mejla för mer information och priser.

Vid intresse kontakta:
John Holmgren
Telefon 0735309932
E-post: john.holmgren100@gmail.com

Var med och påverka hur ditt framtida fjällboende kommer att se ut!

Bilder och exempel på olika varianter av hus och inredning